Nestjes

Nestplanning

Puppies are coming…..!

We hebben in de zomer 2020 twee nestjes gepland.

Elsje du Laitier (roepnaam Joy) krijgt haar komende nestje bij ons. Joy is door ons gefokt, maar ze is niet van ons. De eigenaresse heeft ervoor gekozen dit keer het nestje bij ons geboren te laten worden. Spannend en leuk! Eind april weten we of ze drachtig is.  Elsje is gedekt door Bowie.

Hieronder kun je de afstamming van de beide honden zien, het inteeltpercentage en de uitslagen van alle gezondheidsonderzoeken. Van beide honden is DNA afgenomen en onderzocht op erfelijke aandoeningen door de erkende Finse databank. Bij de honden is geen enkele erfelijke aandoening aangetroffen en ze zijn ook niet drager van een erfelijke aandoening. 

Testparing Elsje en Bowie

Oogtest Elsje

Oogtest Bowie

Heuponderzoek Elsje

Heuponderzoek Bowie

We zien erg uit naar deze combinatie. Elsje is een evenwichtige, superlieve en rustige hond. Bowie (mister Bubble) is aanhankelijk, enthouasiast, energiek en goudeerlijk. Beide beschikken over een goed exterieur, dus dat beloven ook knappe puppy’s te worden.

Lara is net loops geworden en kan binnenkort ook gedekt worden. Zij wordt ook een setje met Bowie. Hieronder kun je ook van dit nestje de gegevens allemaal zien.

Testparing Lara en Bowie

Oogtest Lara

Heuponderzoek Lara

De gegevens van Bowie staan hierboven al weergegeven.

Voor Lara geldt ook dat ze kerngezond is en uitstekende heupen heeft. Lara is een erg gemakkelijke, lieve, stabiele en gehoorzame hond. Een vriendin voor ons hele gezin. Ook van deze combinatie verwachten we leuke én mooie puppy’s.  Voor Lara geldt ook dat haar DNA is onderzocht. Ze is vrij van alle onderzochte aandoeningen en is ook geen drager. 

We zien erg uit naar de beide nestjes.

 

Lara

 

Joy

 

Bowie