Lara

IMG_2082

Lucky Lara vum Tempelhaus hebben we geïmporteerd uit Luxemburg. Om een frisse bloedlijn te krijgen. Daar komt ze bij een ervaren fokker vandaan. Ze is geboren op  22 september 2014. Voor de stamboom van Lara klik hier. Lara is een schat van een hond. Ze is vrolijk, energiek, speels, eerlijk en uiterst leergierig en gehoorzaam. Ze blaft nauwelijks en kan goed met alles en iedereen overweg. We zijn erg heel erg blij met haar!                                                                                               

Lara is bruin en heeft een krullende vacht. Haar kleur is bijzonder, ze heeft allerlei kleurenschakeringen bruin (zelfs blond, grijs en wit). Dat maakt haar een feestje om naar te kijken. Ze is fijngebouwd, een echte meisje. Ze is in haar bewegingen zeer behendig en soepel. Als we met de fiets een wedstrijdje doen, is ze echt razendsnel. Haar achterbenen vliegen dan voorbij haar voorbenen en ze haalt gemakkelijk 30 kilometer per uur (harder kunnen wij niet, zij vermoedelijk wel!). 

Lara haar heupen zijn onderzocht en ze heeft de beste score gekregen: heupen A (klik hier voor het rapport). Ook haar ogen zijn getest en zijn dik in orde. Hier vind je de uitslag.

Lara is twee keer op een show geweest en heeft beide keren een uitmuntend gekregen. Bovendien was ze beide keren beste teef geworden. Wat zijn we trots op haar. Haar kampioenscertificaten vind je hier en hier.